Antwerp wijst met beschuldigende vinger naar Standard: 'Te gortig voor woorden'

Antwerp wijst met beschuldigende vinger naar Standard: 'Te gortig voor woorden'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 10:26wo 06-02-2019 om 10:26

Laszlo Bölöni staat bekend als een trainer met een fel temperament. In de ogen van de Pro League ging de coach van Royal Antwerp FC na de match op Standard (1-1) te ver in zijn gedrag en moet hij zich verantwoorden. Volgens Sport/Voetbalmagazine was het Standard die de zaak aankaartte bij de Pro League en dat is dan weer slecht gevallen bij Antwerp.

Sport/Voetbalmagazine schrijft dat Antwerp een brief ontving van Pierre François, CEO van de Pro League. François meldde dat hij van een niet nader genoemde een klacht had ontvangen tegen Bölöni. Mede als gevolg daarvan is de Roemeen de allereerst persoon die zich moet verantwoorden bij een per 1 januari actieve commissie. Bölöni riskeert een boete van 5.000 euro, een bedrag dat stijgt naar 10.000 euro bij recidivisme.

Bij Antwerp wijzen ze uiteraard met de beschuldigende vinger naar Standard. 'Dat de klacht werd ingediend door een concurrent - in Antwerpen kijken ze uiteraard naar Standard - vinden ze te gortig voor woorden', schrijft Sport/Voetbalmagazine. Overigens werd Bölöni volgens het magazine al intern op de vingers getikt en moet hij een eventuele geldboete wellicht zelf voor zijn rekening nemen.

Met twee maten meten?
Antwerp zou echter vooral benieuwd zijn of de Pro League consequent handelt. 'Bij de Great Old zijn ze wel benieuwd of Ivan Leko en Michel Preud'homme een gelijkaardige behandeling wacht', klinkt. Voorlopig hebben de collega's van Bölöni nog geen oproep ontvangen. KV Mechelen-middenvelder Onur Kaya wel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws