Leko met handen in het haar: 'Sterkhouder twijfelachtig voor derby tegen Cercle'

Leko met handen in het haar: 'Sterkhouder twijfelachtig voor derby tegen Cercle'

06-02-2019 08:16 Laatste update: 08:17
12

Club Brugge neemt het zondag op tegen Cercle Brugge. Voor de stadsderby in het Jan Breydelstadion wordt het mogelijks weer puzzelen voor Ivan Leko. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Wesley Moraes onzeker is voor komend weekend.

Vorig weekend tegen KAA Gent ontving Wesley een pijnlijke trap tegen de enkel. Nu, een aantal dagen later, ondervindt de Braziliaan nog steeds hinder, waardoor hij nog niet kon meetrainen met de groep.

De krant betwijfelt sterk of Wesley aan de bak zal komen tegen de buren van Cercle Brugge. Leko hoopt zijn targetman uiteraard fit te krijgen voor de stadsderby, maar achter zijn naam staat dus een vraagteken.

Vossen maakt rentree
Wie mogelijks wel in de selectie zit, is Jelle Vossen. Na een zware knieblessure maakte Vossen zijn rentree op het trainingsveld. Indien de aanvaller geen hinder ondervindt, komt hij in aanmerking voor een selectie van zondag. Vossen was al sinds oktober buiten strijd.

Daarnaast blijft het wachten op Arnaut Danjuma. De Nederlandse flankaanvaller kende een vliegende start, maar een vervelende blessure houdt hem al enkele maanden aan de kant. Wel traint Danjuma inmiddels al individueel.