Einde verhaal voor Leko? 'Club Brugge zal inderdaad een nieuwe trainer hebben'

Einde verhaal voor Leko? 'Club Brugge zal inderdaad een nieuwe trainer hebben'

06-02-2019 07:16 Laatste update: 07:16
27

Club Brugge heeft nog steeds geen beslissing genomen over de toekomst van Ivan Leko. De discussie met kapitein Ruud Vormer zal de situatie niet verbeterd hebben, vreest Stephan Keygnaert. Volgens de journalist van Het Laatste Nieuws is Leko deze zomer trainer af bij Blauw-Zwart.

Keygnaert begrijpt maar niet waarom de Kroaat telkens in de clinch gaat met eigen spelers. ‘Waarom gaat Leko steeds weer de confrontatie aan met zijn aanvoerder? Waarom rijt hij een genezen wonde keer op keer open? Het is geen toeval meer', klinkt het streng.

Volgens de journalist is dit trouwens niet de eerste keer. 'Een jaar nadat Leko in de clinch ging met dat andere monumentje van de club, Lior Refaelov, drijft hij dit seizoen zijn relatie met nóg een persoonlijkheid op de spits. Daarbij schuwt hij het kwartje vernedering niet.'

Nieuwe trainer
Er wordt dan ook verwacht dat Blauw-Zwart niet zal verdergaan met Leko. 'Indien het clubbestuur in de komende maanden geen evolutie ziet in zijn soms onhandige management, dan zal de evaluatie van Leko midden mei naar alle waarschijnlijkheid negatief uitvallen. En dan zal Club Brugge inderdaad volgend seizoen een nieuwe trainer hebben', besluit Keygnaert.