OFFICIEEL: Lokeren verrast en ontslaat Mujangi Bia per direct

OFFICIEEL: Lokeren verrast en ontslaat Mujangi Bia per direct

05-02-2019 12:29 Laatste update: 12:59
11

De malaise bij Sporting Lokeren blijft duren. De rode lantaarn lijkt te gaan degraderen en nu komt de club ook met verrassend nieuws naar buiten. Geoffrey Mujangi Bia is ontslagen.

‘Geoffrey Mujangi Bia (29) is zopas door de club om dwingende redenen ontslagen. De Belgisch-Congolese middenvelder kwam pas op 13 september bij de club en had nog een contract tot het einde van juni 2019’, zo luidt het officieel statement op de officiële kanalen van Lokeren.

Het Laatste Nieuws meldt dat de aanvaller vanmorgen een aangetekende brief kreeg van Lokeren. Naar verluidt zou herhaaldelijk onprofessioneel gedrag de aanleiding zijn voor het ontslag. Toch opvallend want maandagavond speelde hij nog met de beloften tegen Standard.

Te laat komen
Sinds dat Glen De Boeck het stokje overnam van Trond Sollied kwam Bia al een aantal keren te laat. Tegen KV Kortrijk moest hij in de regen opwarmen en dat was tegen zijn zin. Zo’n incidenten zouden ervoor gezorgd hebben dat Lokeren de samenwerking heeft stopgezet. Hij speelde in totaal 138 minuten voor Lokeren.