UPDATE: ‘Cobbaut werd ziek door de airco van de bus op de terugweg’

UPDATE: ‘Cobbaut werd ziek door de airco van de bus op de terugweg’

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 08:28ma 11-02-2019 om 08:28

Met Ognjen Vranjes heeft RSC Anderlecht zijn handen al vol. Er dreigt echter een nieuw woelwater op te staan. Het Belang van Limburg meldt dat Anderlecht zich vragen stelt bij de ‘zieke’ Elias Cobbaut.

De linksachter was niet geselecteerd voor de topper tegen Standard Luik. Cobbaut zat dan ook in de tribune tussen de supporters en had zondagavond op Instagram filmpjes gepost van zichzelf waar niets aan de hand leek. Maandag moest hij met de U21 tegen Club Brugge spelen.

Cobbaut stuurde echter zijn kat en trok naar de dokter. Zo meldde de verdediger zich ziek en trad hij niet aan met de beloften tegen Blauw-Zwart. Anderlecht kan een nieuw probleemgeval wel missen als kiespijn. Het is nog maar de vraag of paars-wit veel aandacht zal besteden aan dit ‘akkefietje’.

Update 11/02, 08.30: Cobbaut kwam even in opspraak omdat hij plots ziek werd toen hij met de beloften moest meespelen. Het Nieuwsblad meldt echter dat de verdediger ziek is geworden door de airco op de bus van de terugweg van de Klassieker tegen Standard.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws