'Beloften' van Anderlecht boeken makkelijke overwinning tegen rivaal Club Brugge

04-02-2019 21:40 Laatste update: 21:45
14

Maandagavond was er de topper van de reservencompetitie. RSC Anderlecht ontving op eigen veld rivaal Club Brugge. Paars-wit, dat aantrad met een pak spelers uit de A-kern, won makkelijk met

Anderlecht begon aan de wedstrijd met Boeckx onder de lat. Topaankoop Sanneh stond in de verdediging, naast onder meer Appiah. Andere spelers uit de A-kern in de basiself waren gerkens, Saief, Amuzu, Milic en Doku.

Club Brugge van zijn kant begon aan de wedstrijd met een team vol beloften. Blauw-Zwart had in de eerste helft dan ook moeite met het tempo van Anderlecht. Bij de rust was de stand 2-0, na goals van Amuzu en Saief.

Na de pauze kon Club Brugge wel gelijke tred houden met Anderelcht. Beide ploegen wisten nog één keer te scoren, waardoor de 3-1 eindstand op het scorebord kwam.