Kortrijkzaan haalt uit naar Vanderhaeghe: Enige clubtopschutter die op bank zit

Kortrijkzaan haalt uit naar Vanderhaeghe: "Enige clubtopschutter die op bank zit"

04-02-2019 20:51
1

Jovan Stojanovic was afgelopen weekend de matchwinnaar bij KV Kortrijk. Met een doelpunt in de slotfase bezorgde hij zijn ploeg een overwinning tegen Lokeren. Toch was de Serviër niet echt gelukkig na zijn achtste doelpunt van het seizoen.

Stojanovic is immers nog altijd op zoek naar een basisplaats. "En die moet niet in de spits zijn, ik vind dat Felipe het daar heel goed doet", vertelde de aanvaller aan Het Nieuwsblad. "Maar op de linkerflank of als aanvallende middenvelder: het maakt mij niet uit. Ik wil gewoon meer spelen. Onder Anastasiou kreeg ik maar weinig kans, onder De Boeck duurde het ook tot dit seizoen (5 goals op 4 matchen, red.) en onder Vanderhaeghe verloor ik alweer mijn plaats."

De Serviër heeft al meermaals gepraat met zijn coach bij Kortrijk. "Als ik vraag of het aan mij ligt of aan het systeem, krijg ik nooit een duidelijk antwoord. Ik moet keuzes maken, zei de coach. Het enige wat ik weet, is dat ik het van combinatievoetbal moet hebben. Ik kan alleen vaststellen dat ik de enige topscorer ben in de Jupiler Pro League die niet start."

Stojanovic heeft nog een contract tot medio 2021 bij de Kerels. Hij kon vorige maand naar Turkije, maar wil zich liever in België bewijzen. "Misschien bij een beter club. Eerlijk gezegd, ik heb steeds meer moeite om mij te motiveren. Het kan niet blijven duren. Ik begrijp het niet. Ik ben een voetballer. Ik kan alleen gelukkig zijn als ik speel", besloot Stojanovic.