Hairemans liep transfer mis: “Daardoor was de kans op een vertrek klein”

Hairemans liep transfer mis: “Daardoor was de kans op een vertrek klein”

04-02-2019 16:44
2

Geoffry Hairemans leek te gaan vertrekken bij Antwerp. De middenvelder werd bij Sint-Truiden gezien als dé opvolger voor de naar KAA Gent vertrokken Roman Bezus. Uiteindelijk kwam er geen deal en inmiddels heeft STVV Rai Vloet binnengehaald.

Hairemans blikt terug op de afgelopen transfermercato. “Ik stond redelijk dicht bij STVV”, vertelt Hairemans aan Het Nieuwsblad. “Er bewoog van alles, maar in een transferperiode kan een deal op het laatste ogenblik afketsen. Inkomende transfers bleven uit bij Antwerp. Daardoor wist ik dat de kans op een vertrek klein was.”

“Of je de juiste beslissing neemt, weet je echter pas achteraf”, gaat Hairemans verder. “Ach, die onzekerheid ligt nu achter mij. Het is met een dubbel gevoel dat ik de mercato heb afgesloten. Ik wilde héél graag weer wekelijks spelen voor een ploeg, maar anderzijds wilde ik hier niet weg.”

The Great Old blijft de club van zijn hart. “Antwerp is de club van mijn hart. Hier ben ik opgegroeid en hoor ik thuis. Het was voor mij mentaal niet moeilijk om de knop om te draaien. Ondanks mijn situatie bleef ik positief en heb ik iedereen oprecht succes gewenst.”