Hairemans zorgt voor emotie bij ploegmakker: “Kreeg bijna tranen in mijn ogen”

Hairemans zorgt voor emotie bij ploegmakker: “Kreeg bijna tranen in mijn ogen”

04-02-2019 09:45
3

Antwerp won met 0-2 op het veld van KV Oostende. Invaller Geoffry Hairemans zorgde voor de verlossende tweede treffer in de slotfase. Ploegmakker Faris Haroun was geëmotioneerd.

Hairemans werd de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij Antwerp. De middenvelder speelt tweede viool bij The Great Old en zag uit naar meer minuten bij een andere club. Uiteindelijk bleef de publiekslieveling op de Bosuil. Hairemans antwoordde met een doelpunt. "Ik kreeg bijna de tranen in mijn ogen. Ik heb Geoff hier nu al twee jaar meegemaakt”, begint Haroun tegenover Het Laatste Nieuws.

“We zijn 'roomies' en ik heb de voorbije weken zijn verhaal van dichtbij kunnen volgen. Het is niet makkelijk als je transfer niet doorgaat, maar dit was het beste antwoord dat hij kon geven." Hairemans ligt goed in de groep. "Ik heb al gezegd dat hij nog belangrijk kan zijn voor ons en hij bewijst het meteen. 'Geoffke' is van de fans en hij ligt zeer goed in de groep. Iedereen was content met zijn goal. Dit moet een mentale boost voor hem zijn."