UPDATE: Lichaam aangetroffen in wrak van vliegtuig vermiste Sala

UPDATE: Lichaam aangetroffen in wrak van vliegtuig vermiste Sala

Gepubliceerd: maandag 4 februari 2019 om 13:04ma 04-02-2019 om 13:04

Het vliegtuig waarin Emiliano Sala richting Cardiff reisde, lijkt te zijn gevonden in Het Kanaal. De familie van de vermiste Argentijn is inmiddels op de hoogte gebracht van het nieuws, meldt Sky Sports zondagavond.

Eerder deze week spoelden er twee gedeeltes van een stoelkussen aan op het strand van Surtainville, gelegen aan de Franse westkust. Toen werd al aangenomen dat deze afkomstig waren uit het vliegtuig van Sala en zijn piloot David Ibbotson. Volgens Sky Sports zijn zondagochtend de overige onderdelen van het vervoersmiddel op de bodem van Het Kanaal aangetroffen. Of en wanneer het vliegtuig geborgen gaat worden, is nog niet bekend.

Sala transfereerde in januari van Nantes naar Cardiff City. Nadat hij afscheid had genomen van zijn ploeggenoten, vertrok hij op maandagavond 21 januari per vliegtuig naar Wales. Het vliegtuig verdween echter van de radar. Een grootschalige zoekactie van de plaatselijke kustwacht leverde aanvankelijk geen resultaat op, maar is inmiddels hervat.

Update 13.04: De Britse Luchtvaartinspectie meldt maandagochtend dat er een lichaam is aangetroffen in het vliegtuigwrak op de bodem van Het Kanaal. Het is nog niet bekend gemaakt of het gaat om het lichaam van Sala of dat van piloot David Ibbotson. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws