Lokeren blijft in dood straatje zitten en verliest in de allerlaatste minuut

02-02-2019 21:52
3

Lokeren lijkt nu echt klaar voor de degradatie. Het is er opnieuw niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Op het allerlaatste moment liep het nog fout af. Het werd 2-1 voor Kortrijk.

Lokeren lijkt op weg naar de degradatie en dat werd zaterdag ook nog eens duidelijk tegen Kortrijk. De thuisploeg was vanaf het begin ook baas tijdens de wedstrijd, maar kon niet snel vieren.

Ondanks heel wat kansen viel er pas voor rust een doelpunt. Na knullig balverlies van Ben Harsh kwam de bal tot bij Avenatti. Die profiteerde en schoot net voor de pauze de 1-0 in doel.

Nieuwe helft, nieuw Lokeren
Lang kon Kortrijk daar niet van genieten. Meteen na de rust was het Lokeren dat de netten deed trillen. Vanuit het niets kopte Saroka de gelijkmaker binnen. Lokeren kreeg plots ook heel wat vertrouwen en ging vol voor de drie punten.

Kortrijk gaf zich ook niet gewonnen en ging op zoek naar de drie punten. Twintig minuten voor tijd was de consternatie bij de Kerels ook groot nadat Ezekiel in het strafschopgebied naar de grond ging. Scheidsrechter Put zag er echter geen strafschop in. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen. Stojanovic dacht er anders over. Net voor affluiten maakte hij er nog 2-1 van.