Boskamp scherp voor Rode Duivel: Hij moet eens in de spiegel kijken

Boskamp scherp voor Rode Duivel: "Hij moet eens in de spiegel kijken"

02-02-2019 17:00 Laatste update: 17:06
3

Michy Batshuayi is op de laatste dag van de transfermercato nog vertrokken. Hij speelt vanaf nu op huurbasis bij Crystal Palace. De juiste keuze? Johan Boskamp heeft zijn twijfels.

Dat meldt hij in Het Belang Van Limburg. "Batshuayi koos voor de derde keer in twee jaar tijd voor een nieuwe club. Ik heb al die tijd al het gevoel dat er iets niet klopt bij hem. Toen hij van Chelsea naar Dortmund trok, zei hij dat hij er maar een jaartje ging blijven. En toen hij een half jaartje later bij Valencia tekende, sprak hij ook al over een tussenstation."

"Nou, ik vind Dortmund en Valencia toch geen kleine clubs hoor. Als je zo vaak van club moet veranderen, kan het geen kwaad om eens in de spiegel te kijken. Dat mannetje kan best goed voetballen hoor. Maar ik heb de indruk dat hij denkt dat het te gemakkelijk gaat."

De concurrentie zal overigens niet mals zijn bij Crystal Palace. "Daar hebben ze met Townsend, Ayew en Zaha al een heuse voorlinie. En dan hebben ze ook nog Benteke achter de hand. Neen, het zal niet vanzelf gaan voor Batshuayi. Hij moet zich willen bewijzen."