Dan toch nog: 'Nederlander uit Serie A moet opvolger van Bezus worden op Stayen'

Dan toch nog: 'Nederlander uit Serie A moet opvolger van Bezus worden op Stayen'

Gepubliceerd: zaterdag 2 februari 2019 om 14:20za 02-02-2019 om 14:20

Laatste update: zaterdag 2 februari 2019 om 14:51za 02-02-2019 om 14:51

Van alle eersteklassers heeft Sint-Truiden er misschien wel de meest ontgoochelende wintermercato opzitten. Sterkhouder Roman Bezus trok naar KAA Gent, terwijl beoogde vervanger Geoffry Hairemans in extremis bij Royal Antwerp FC bleef.

Daardoor ontbreekt het Marc Brys nu aan een spelmaker. STVV heeft de moed echter niet laten zakken: ook buiten de transferperiode vallen er immers nog zaakjes te doen. De Kanaries staan dan ook op het punt om alsnog een nummer tien in huis te halen. Rai Vloet moet die vacature straks invullen, weet Het Laatste Nieuws.

Vloet is een Nederlander die zijn opleiding genoot bij PSV Eindhoven. Daar geraakte hij echter slechts tot een handvol optredens voor de hoofdmacht, waardoor hij andere oorden opzocht. Afgelopen seizoen maakte hij voldoende indruk bij NAC Breda om een transfer naar de Serie A af te dwingen.

Het bescheiden Frosinone werd de bestemming, maar daar kon Vloet zich in de heenronde van dit seizoen niet doorzetten. Eén schamele keer startte onze noorderbuur in de basis. Onlangs liet hij zijn contract in Italië dan ook ontbinden. Daar profiteert STVV nu van: een akkoord tussen beide partijen is nakende.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De statistieken van Charleroi onder Belhocine zijn op z'n minst geweldig te noemen #Belhocine #Charleroi #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws