Lat meteen hoog voor Batshuayi: Zijn cijfers liegen er niet om

Lat meteen hoog voor Batshuayi: "Zijn cijfers liegen er niet om"

01-02-2019 15:32

Mitchy Bayshuayi sleepte op Deadline Day alsnog een transfer uit de brand. Batshuayi wordt door Chelsea voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Crystal Palace.

Coach Roy Hodgson is alvast erg blij met de komst van Batshuayi. “We zijn al langer fan van hem, zijn naam is hier al vaker gevallen. Uiteindelijk is het ons pas laat in de mercato gelukt om hem binnen te halen”, vertelde Hodgson op de personferentie.

Volgens de Engelsman zal de komst van Batshuayi de club een boost geven. Hij verwacht dat Baushuayi meteen een meerwaarde kan zijn. “Volgens mij zal hij fit genoeg zijn om meteen te spelen. Hij heeft al bewezen een echte doelpuntenmaker te zijn. Zijn cijfers zijn echt heel goed. Zijn komst gaat deze club en ook de supporters een echte boost geven”, denkt Hodgson.  

Benteke
Bij Crystal Palace zal Batshuayi de concurrentie moeten aangaan met Jordan Ayew. Wie ook nog steeds bij Crystal Palace rondloopt is Christian Benteke. Al slaagde die er sinds zijn blessure nog niet in zich terug in de ploeg te knokken.