OFFICIEEL: Markovic niet naar Anderlecht, Serviër tekent gratis in Engeland

OFFICIEEL: Markovic niet naar Anderlecht, Serviër tekent gratis in Engeland

01-02-2019 01:31 Laatste update: 01:43
2

Sommige fans van RSC Anderlecht hadden misschien nog gehoopt dat Lazar Markovic zou terugkeren naar Brussel, maar het zal bij een droom blijven. De Serviër blijft in de Premier League. Markovic gaat aan de slag bij Fulham.

Op de website van Fulham geeft de club mee dat Aleksandar Mitrović een goed woordje deed voor Markovic. De twee kennen elkaar nog van hun tijd bij Partizan Belgrado. Markovic treedt nu in de voetsporen van Mitrovic. De twee stonden ooit in Brussel om te tekenen voor Anderlecht, maar kwamen uiteindelijk niet terug.

Fulham neemt Markovic gratis over van Liverpool. Het was geen geheim dat de Reds de winger liever kwijt dan rijk waren. De voorbije jaren speelde hij immers niet meer dan een bijrol op Anfield. Liverpool verhuurde Markovic de afgelopen seizoenen aan Fenerbahçe, Sporting Lissabon, Hull City en Anderlecht.

In Londen tekende Markovic een contract tot het einde van dit seizoen. De 24-jarige Serviër krijgt dus vijf maanden om zich te bewijzen op Craven Cottage. In de Premier League staat Fulham momenteel negentiende. Het houdt enkel Huddersfield achter zich.