The Mirror: Everton woest en ontdaan door respectloos Paris Saint-Germain

The Mirror: Everton woest en ontdaan door respectloos Paris Saint-Germain

01-02-2019 00:40
2

Bij Everton is men helemáál niet te spreken over Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht deed op de slotdag nogmaals een poging voor Idrissa Gueye, maar kreeg nul op het rekest.

PSG zou enkele uren voor het verstrijken van de transferdeadline een ultiem bod van dertig miljoen euro hebben uitgebracht. Everton veegde het voorstel - de derde - resoluut van tafel. Marcel Brands, director of football op Goodison Park, is volgens The Mirror 'ontdaan en boos' door de 'respectloze' handelwijze van de Fransen.

In de ogen van Everton heeft PSG spelletjes gespeeld om Gueye voor een zacht prijsje op te kunnen halen. De Ligue 1-koploper wordt ervan verdacht 'meerdere illegale pogingen' te hebben ondernomen. Er zou zelfs een persoonlijk akkoord zijn gesloten. Dat is verboden, omdat PSG er eerst moet uitkomen met Everton.

Ook storen Brands en co. zich aan het feit dat het hoofd van Gueye op hol is gebracht. De Senegalese middenvelder diende naar verluidt een transferverzoek in om een transfer te forceren. Hij maakt het seizoen echter 'gewoon' af in Liverpool.