'Ajax-talent tekent vierjarig contract bij PSG, verhuis in de zomer'

'Ajax-talent tekent vierjarig contract bij PSG, verhuis in de zomer'

31-01-2019 22:50
0

Mitchel Bakker gaat voor vier seizoenen tekenen bij Paris Saint-Germain. Dat melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. De achttienjarige linksback zal ná dit seizoen de overstap maken.

Bakker, die wordt begeleid door zaakwaarnemer Mino Raiola, bereikte donderdag een persoonlijk akkoord met PSG. De verdediger gaat voor vier seizoenen tekenen bij de Franse topclub, maar zet niet meteen de stap. Hij maakt het seizoen af bij Ajax en verhuist daarna pas naar Parijs.

Woensdag werd bekend dat Bakker voor een transfer naar PSG staat. Het is een tegenvaller voor Ajax, dat toekomst zag in de talentvolle linksback. Ajax-trainer Erik ten Hag nam hem begin januari nog mee op trainingskamp in de Verenigde Staten. Hij beschikt over een aflopend contract.

Bakker maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. In de gewonnen bekerwedstrijden tegen Te Werve en Go Ahead Eagles speelde hij negentig minuten. Bakker wordt na Levi Opdam de tweede Nederlander die gaat tekenen bij Paris Saint-Germain.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie