UPDATE: 'Batshuayi heeft nieuwe club, Chelsea weigert bod van Tottenham'

UPDATE: 'Batshuayi heeft nieuwe club, Chelsea weigert bod van Tottenham'

01-02-2019 00:37 Laatste update: 00:37

Het is erg kort dag, maar Michy Batshuayi lijkt dan toch een nieuwe uitdaging gevonden te hebben. De aanvaller zou zijn carrière vervolgen bij Crystal Palace, het nummer vijftien uit de Premier League.

Batshuayi was de voorbije zes maanden aan de slag bij het Spaanse Valencia CF, maar dat werd een complete desillusie. In de sinaasappelstad kon hij zich zelden in de basis knokken en bijgevolg maakte de Rode Duivel er weinig doelpunten. Valencia had bij de winterstop dan ook al genoeg gezien, waardoor een terugkeer naar Chelsea FC dreigde.

De voorbije dagen waren onder meer Everton FC en West Ham United in de weer om Batshuayi in te lijven. Nu zou Crystal Palace echter aan het langste eind trekken, meldt La Dernière Heure. De gesprekken over een verhuis zouden momenteel nog volop aan de gang zijn. Naar alle waarschijnlijkheid zullen die voor de deadline afgerond worden. Het gaat om een uitleenbeurt van zes maanden.

Update 01/02 00.18u: De transferperiode is afgelopen, maar Michy Batshuayi kan toch nog een transfer afronden. Net voor de deadline heeft Crystal Palace het papierwerk voor de spits ingeleverd. Alle details zijn nog niet rond, maar de Engelse club krijgt nog tot twee uur 's nachts om alles in orde te krijgen.

Update 01/02 00.36u: Batshuayi heeft volgens Sven Claes van Het Belang van Limburg een nieuwe club gevonden. De officiële bevestiging van zijn transfer naar Crystal Palace volgt snel. Ook Tottenham wilde de spits inlijven, maar Chelsea weigerde een bod van bijna zes miljoen euro om de spits uit te lenen.