OFFICIEEL: Cercle Brugge heet tiende huurling van moederclub AS Monaco welkom

OFFICIEEL: Cercle Brugge heet tiende huurling van moederclub AS Monaco welkom

31-01-2019 19:33
2

Cercle Brugge heeft andermaal een speler van moederclub AS Monaco toegestuurd gekregen. VoetbalPrimeur.be meldde donderdag al dat Adama Traoré op komst was en 's avonds werd hij zoals verwacht aangekondigd bij Cercle.

Met het lenen van Traoré is De Vereniging ook klaar op de transfermarkt. 'Adama Traoré is de laatste aanwinst van Cercle Brugge tijdens deze wintermercato. De Malinese middenvelder van 23 jaar wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van AS Monaco', meldt Cercle op haar website. Traoré, die in het seizoen 2013/14 zelden was te bewonderen bij Royal Excel Moeskroen, is dit weekend nog niet speelgerechtigd wanneer Cercle zaterdag op bezoek gaat bij Zulte Waregem.

Sportief directeur François Vitali is verheugd. ''We zijn blij om Adama Traoré vandaag bij Cercle Brugge te verwelkomen. Een mooie opportuniteit ook voor Cercle Brugge dat Traoré tot het einde van het seizoen voor ons kiest! Adama Traoré staat bekend als een groot talent waarbij we overtuigd zijn dat de Belgische Jupiler Pro League hem in staat zal stellen om zijn beste niveau terug te vinden'', luidt de reactie van Vitalli.

Nummer tien
Na Paul Nardi, Yoann Etienne, Pierre-Daniel Nguinda, Kévin Appin, Nabil Alioui, Guevin Tormin, Anderson López, Irvan Cardona en Adrien Bongiovanni is Traoré al de tiende huurling van Monaco.