'Hanni kan Spartak Moskou mogelijk verruilen voor club uit Major Soccer League'

'Hanni kan Spartak Moskou mogelijk verruilen voor club uit Major Soccer League'

Sofianne Hanni kan de Russische Premier Liga mogelijk verruilen voor de Noord-Amerikaanse Major Socer League. Het Canadese Toronto FC heeft de ex-spelmaker van Anderlecht in het vizier.

Toronto zag in een ruim een week tijd zowel ex-Bruggeling Victor Vazquez als absolute sterspeler Sebastian Giovinco vertrekken. Vazquez koos voor een lucratief aanbod van het Qatarese Al-Arabi, terwijl donderdag bekend werd dat Giovinco is verkocht aan Al-Hilal in Saoedi-Arabië. Toronto is dringend op zoek naar creativiteit om het vertrek van dit tweetal op te vangen en is bij deze zoektocht uitgekomen bij Hanni. Dat meldt Ives Galarcep, kenner en volger van de Major Soccer League.

Hanni staat momenteel onder contract bij Spartak Moskou, waar hij nog een verbintenis heeft tot medio 2021. Het is de vraag of de Russen mee willen werken, aangezien Hanni veel aan spelen toekomt bij de Russische topclub. Hanni heeft een basisplaats verworven en kwam dit seizoen al twintig keer in actie. De 28-jarige Algerijn was daarin goed voor vier goals en zes assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie