'Charleroi neemt geen genoegen met een aanbieding van 12 miljoen euro'

'Charleroi neemt geen genoegen met een aanbieding van 12 miljoen euro'

31-01-2019 18:07
2

Charleroi met Victor Osimhen een goudhaantje in handen. Manager Mehdi Bayat beseft dat maar al te goed. Zo sterk, dat hij zelfs een bod van 12 miljoen euro afwimpelde voor Osimhen.

Charleroi huurt de 20-jarige Nigeriaan tot het einde van het seizoen van het Duitse VfL Wolfsburg. De Carolo's wisten tijdens de onderhandelingen een optie tot koop te bedingen. Osimhen kan voor een som van 3,5 miljoen euro definitief worden overgenomen. Inmiddels is Osimhen een veelvoud van dat bedrag waard. Charleroi wil de clausule dan ook snel activeren. VoetbalPrimeur.be meldde eerder op de dag dat Charleroi de laatste details aan het regelen is.

AC Milan mengde zich echter in het verhaal door interesse te tonen in Osimhen. Sudpresse weet zelfs dat Charleroi een concreet bod van 12 miljoen euro ontving, waarvan 3,5 miljoen euro dan nog naar Wolfsburg moest vloeien. Mehdi Bayat ging echter niet overstag, waardoor de centrumspits voorlopig nog op de Belgische velden valt te bewonderen. Osimhen was dit seizoen al tien keer trefzeker in twintig optredens.

Lees ook: OFFICIEEL: Charleroi is tijdelijk verlost van miskoop Dervite