Update: 'Bolasie is aangekomen in Brussel voor medische testen'

Update: 'Bolasie is aangekomen in Brussel voor medische testen'

31-01-2019 21:40 Laatste update: 21:39
40

RSC Anderlecht heeft dan toch aanvallende versterking beet. Yannick Bolasie trekt naar paars-wit. Hij wordt uitgeleend aan de Brusselaars. Maar Anderlecht zal niet lang van hem kunnen genieten.

Zo meldt de Engelse journalist Dominic King van The Daily Mail dat de uitleenbeurt van Bolasie helemaal is afgerond. De Congolees speelt de komende zes maanden voor paars-wit. Daar blijft het ook bij. Zo is het de bedoeling dat Bolasie na het seizen gewoon terugkeert naar Everton.

De goede vriend van Romelu Lukaku is Congolees international en kwam in het verleden uit voor onder andere Crystal Palace. Bij Everton past hij niet in de plannen van trainer Marco Silva.

Bolasie werd begin dit seizoen uitgeleend aan Aston Villa, een club uit The Championship die voor promotie gaat. Daar zegde hij op 21 januari zelf zijn uitleenbeurt op.

Lees ook: Anderlecht-target spreekt over transfer: "Het kan interessant zijn voor mij"

Bolasie is inmiddels aangekomen in Brussel voor medische testen, zo weet Het Laatste Nieuws. Het wordt wel een race tegen de tijd. Anderlecht heeft nog een dikke twee uur om het papierwerk in orde te krijgen voor de Congolees.