Bölöni over transferplannen Antwerp: “We staan in contact met spelers”

Bölöni over transferplannen Antwerp: “We staan in contact met spelers”

31-01-2019 16:00 Laatste update: 16:02
3

Geoffry Hairemans verkast zo goed als zeker naar Sint-Truiden. Nana Ampomah wordt dan weer nadrukkelijk genoemd als mogelijke versterking, maar Laszlo Bölöni denkt niet dat er nog veel gaat gebeuren bij Antwerp.

"Ik denk niet dat er in de laatste uren nog iets gaat gebeuren. Ik weet dat we in contact staan met verschillende spelers, maar ik denk niet dat er nog iets gaat gebeuren. Het klopt dat ik hoopte op versterking, maar dat wil elke trainer, tijdens elke mercato. Dat herhaal ik ook”, vertelt de Roemeen aan Gazet van Antwerpen.

Enkel de Portugees David Simao werd ingelijfd. "Maar om x aantal redenen hebben we nog geen grote transfers gedaan of grote namen binnengehaald. We wilden niet te hard van stapel lopen, en zomaar iets doen. Dat is nooit goed. En we wilden ook een signaal sturen naar de spelersgroep: dat de oplossing van binnenin moet komen, niet van buitenaf. Maar bon, we zullen zien wat het wordt straks. Ik zet er geen druk op."

Ampomah
De naam Ampomah duikt de afgelopen dagen veel op bij Antwerp. Het valt nog af te wachten of er een deal kan gevonden worden voor het sluiten van de transfermarkt. Ook het Franse Amiens wordt in verband gebracht met de buitenspeler van Waasland-Beveren.