Update: 'Anderlecht heeft beet: Bolasie is onderweg naar Brussel'

Update: 'Anderlecht heeft beet: Bolasie is onderweg naar Brussel'

31-01-2019 16:25 Laatste update: 16:35
32

RSC Anderlecht heeft vooralsnog enkel Peter Zulj en Kara Mbodji gehaald als versterking. Op transfer Deadline Day kan daar mogelijk toch nog verandering in komen. Zo wil paars-wit in laatste instantie nog zaken doen met Everton.

De Engelse reporter Mike McGrath van The Sun meldt dat Anderlecht het vizier heeft gericht op Yannick Bolasie. De Brusselaars hopen de Congolees te kunnen huren van Everton.

Bolasie werd eerder dit seizoen uitgeleend aan de Engelse tweedeklasser Aston Villa. Daar was hij vooral bankzitter, maar kwam hij toch 21 keer in actie. Hij was toen goed voor twee doelpunten en vijf assists. 

Eerder deze maand werd Bolasie door Aston Villa teruggestuurd naar Everton, waar hij niet moet hopen op speelminuten. Daar hoopt Anderlecht nu van te kunnen profiteren.

Update 16.25: Sky Sports, doorgaans een heel betrouwbare bron in Engeland, bevestigt dat Bolasie momenteel aan het onderhandelen is met RSC Anderlecht over een uitleenbeurt van zes maanden. De Congolees zou volgens het Britse medium zelfs onderweg zijn naar Brussel, al werd dat eerder nog ontkend door de speler zelf.