Zien we Hasi terug bij Belgische topclub? Ik zal mij moeten bewijzen

Zien we Hasi terug bij Belgische topclub? "Ik zal mij moeten bewijzen"

Gepubliceerd: donderdag 31 januari 2019 om 12:30do 31-01-2019 om 12:30

Laatste update: donderdag 31 januari 2019 om 12:34do 31-01-2019 om 12:34

Besnik Hasi waagt zich dit seizoen aan een avontuur in Saudi-Arabië. Bij het bescheiden Al Raed werkt hij aan zijn trainerscarrière, maar hij denkt nog altijd aan een terugkeer naar België.

Zo volgt hij Anderlecht nog op de voet. "Ik was blij als een kind toen ik zondag de 2-1-zege tegen Eupen las. De overname van de club verliep niet zo makkelijk als gedacht. Maar ik was blij dat met Coucke de club in Belgische handen bleef. Ik denk dat we Michael Verschueren en Marc Coucke vooral tijd moeten geven en geduldig moeten zijn. Anderlecht komt zeker terug", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Terug aan de slag gaan in België is echter niet makkelijk. "Na mijn ontslag bij Olympiakos zat ik tien maanden werkloos in België. Er waren wel wat contacten, maar ik ging daar niet op in. Ik ben realistisch, ik zal me eerst op lager niveau moeten bewijzen. Daarom is Al Raed een goede leerschool. Hier ben ik een completere trainer geworden. Ik heb geleerd hoe je met beperkte middelen toch resultaten kan halen. Tegen geen enkele club zeg ik op voorhand 'neen'."

Hasi staat momenteel tiende met Al-Raed op zestien ploegen. In Saudische eerste klasse werden dit seizoen al tien van de zestien trainers ontslagen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws