'Tottenham verhoogt huurprijs voor Janssen, Schalke 04 meldt zich toch'

'Tottenham verhoogt huurprijs voor Janssen, Schalke 04 meldt zich toch'

Gepubliceerd: donderdag 31 januari 2019 om 12:15do 31-01-2019 om 12:15

In welke competitie en bij welke club gaat Vincent Janssen op deadline day belanden? Volgens The Sun léék de 24-jarige spits van Tottenham Hotspur onderweg naar Real Betis of Cardiff City. Inmiddels is een overstap naar Schalke 04 waarschijnlijker. 

Betis en Cardiff klopten deze week aan bij Spurs om te onderhandelen over Janssen. De aanvaller is op een zijspoor beland in Londen; speler en club willen dolgraag afscheid nemen van elkaar. Tottenham verlangt echter wél een stevige huursom voor de zeventienvoudig international van Oranje. 

Gesprekken met Betis en Cardiff zouden zijn gestrand omdat Tottenham-voorzitter Daniel Levy het onderste uit de kan tracht te halen en op het allerlaatste moment de huurprijs voor Janssen verhoogde. De twee clubs voelden zich genept en weigeren de hoofdprijs te betalen voor een spits die al een halfjaar niet speelt en een contract heeft dat over anderhalf jaar afloopt.

The Sun meldt nu dat Janssen in gesprek is met Schalke 04. De nummer twaalf van de Bundesliga hoopt hem op deadline day op huurbasis in te kunnen lijven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws