'Anderlecht mag door ontwikkelingen bij Galatasaray toch nog hopen op Akgun'

'Anderlecht mag door ontwikkelingen bij Galatasaray toch nog hopen op Akgun'

31-01-2019 11:56
7

Anderlecht werd de afgelopen dagen zeer concreet gelinkt aan het Turkse talent Yunus Akgun van Galatasaray. Sportief manager Frank Arnesen zou de transfer echter hebben afgeblazen omwille van de makelaar van Akgun. Mogelijk bieden nieuwe ontwikkelingen terug hoop. 

Het Turkse Fanatik schrijft dat Galatasaray het oog heeft laten vallen op international Emre Mor. De 21-jarige Mor werd beschouwd als het nieuwe wonderkind, maar de vijfvoudig international van Turkije breekt geen potten bij het Spaanse Celta de Vigo. Mor slaagde eerder ook al niet bij Borussia Dortmund. Galatasaray zou Mor voor de rest van het seizoen willen huur van Celta de Vigo. Mor kan op dezelfde posities uit de voeten als Akgun, waardoor laatstgenoemde bij een deal helemaal overbodig wordt.

De ontwikkelingen rond Mor zouden er voor kunnen zorgen dat de makelaar van Akgun bereid is om water bij de wijn te doen. Fanatik benadrukt dat Anderlecht en Galatasaray nog altijd een deal van 3,5 miljoen euro op tafel hebben liggen.