'Standard ontvangt bod uit Chicago, ook Turkse interesse voor Kosanovic'

'Standard ontvangt bod uit Chicago, ook Turkse interesse voor Kosanovic'

31-01-2019 11:38 Laatste update: 11:43

Standard dreigt op de laatste dag van de wintermercato Christian Luyindama kwijt te raken aan het Turkse Galatasaray. Met Milos Kosanovic blijkt nog een centrumverdediger van de Luikenaars zeer begeerd. 

Het Laatste Nieuws meldt dat enkele Turkse clubs waaronder Ankaragücü, Konyaspor en Akhisarspor hem nog proberen los te weken. Volgens de krant zou het Amerikaanse Chicago Fire zelfs een bod uit hebben gebracht op de 28-jarige Serviër. Maar de ontwikkelingen rond Luyindama staan een transfer voorlopig in de weg. Het zal in principe niet gebeuren dat Standard met Luyindama en Kosanovic in één keer twee centrale verdedigers laat vertrekken.

Bij een miljoenentransfer voor Luyindama houdt trainer Michel Preud'homme in de personen van Zinho Vanheusden, Konstantinos Laifis en Kosanovic centraal achterin drie opties over. Kosanovic blijft de back-up, want hij zal zijn concurrenten voor zich moeten blijven dulden in de pikorde. Kosanovic kwam dit seizoen voorlopig niet verder dan zes optredens voor de Rouches.

Lees ook: Stunt in de maak? 'Toptalent van AC Milan op weg naar Standard'