UPDATE: 'Standard heeft akkoord met Milan, huur voor anderhalf seizoen'

UPDATE: 'Standard heeft akkoord met Milan, huur voor anderhalf seizoen'

31-01-2019 22:00 Laatste update: 22:00
15

Er beweegt nog heel wat op de laatstre transferdag bij Standard Luik. Christian Luyindama staat op het punt te vertrekken en verschillende Kroatische media melden dat Standard Luik nog wil stunten met de komst van Alen Halilovic.

De 22-jarige Kroaat wordt gezien als een toptalent, maar bij AC Milan krijgt hij niet veel speelminuten. Op jonge leeftijd verkaste Halilovic van Dinamo Zagreb naar FC Barcelona. Daar kwam de middenvelder niet veel aan spelen toe en na een passage bij Hamburg belandde hij in Milaan.

Standard zou Halilovic willen huren van AC Milan. De Kroaat speelde eerder al op huurbasis bij Gijon en Las Palmas. Daar maakte de 22-jarige Halilovic een sterke indruk. Met het vertrek van Uche Agbo in het achterhoofd is de Kroaat een welkome versterking voor de Rouches.

Update 15.11: De doorgaans goed geïnformeerde journalist Gianluca Di Marzio meldt nu ook dat Standard beet heeft. Halilovic trekt richting de Jupiler Pro League. Hij gaat aan de slag bij de Rouches.

Update 18.30: Standard heeft een akkoord bereikt met AC Milan over de uitleenbeurt van Alen Halilovic. De middenvelder wordt donderdagavond in België verwacht om te onderhandelen met de Rouches.

Update 22.00: De deal van Halilovic is zo goed als rond. De middenvelder wordt voor anderhalf jaar uitgeleend aan de Rouches. Standard kon ook een aankoopoptie bedingen in de deal.