'PSG wil vóór deadline vervanger Neymar halen en waagt poging bij Chelsea'

'PSG wil vóór deadline vervanger Neymar halen en waagt poging bij Chelsea'

31-01-2019 07:23

Bij Paris Saint-Germain zijn alle alarmbellen afgegaan na het wegvallen van Neymar. De duurste voetballer ter wereld is de komende tien weken niet beschikbaar vanwege een voetblessure en de Ligue 1-koploper wil nog voor de transferdeadline een vervanger halen.

Volgens Sky Sports en The Daily Mail moet deze uit Engeland komen. Mesut Özil was naar verluidt de eerste keus, maar de Duitse spelmaker lijkt liever bij Arsenal te willen blijven dan naar Parijs te vertrekken. De miljoenenploeg is nu uitgekomen bij Chelsea-middenvelder Willian, die ruim 45 miljoen euro moet kosten.

Naar verwachting komt PSG donderdag nog met een bod, maar The Blues lijken niet van plan om de Braziliaan zomaar te laten gaan. De huidige nummer vijf van Engeland ging afgelopen zomer al voor een vertrek van Willian naar FC Barcelona liggen en wil de selectie nu zo veel mogelijk bij elkaar houden. PSG kan bovendien niet de hoofdprijs voor Willian betalen, gezien de Financial Fair Play-regels waar de regerend Frans landskampioen aan gebonden is.