UPDATE: 'Antwerp-lieveling Hairemans vindt akkoord en wordt uitgeleend'

UPDATE: 'Antwerp-lieveling Hairemans vindt akkoord en wordt uitgeleend'

31-01-2019 13:07 Laatste update: 13:22
3

Sint-Truiden is nog steeds naarstig op zoek naar de opvolger van de naar KAA Gent vertrokken Roman Bezus. Volgens Het Belang van Limburg blijft Bart Ramselaar nog steeds een optie, maar ligt Geoffry Hairemans van Antwerp weer in poleposition.

Met Ramselaar vonden naar verluidt al gesprekken plaats. De 22-jarige middenvelder krijgt maar weinig speelminuten bij PSV en STVV wil de Nederlander huren. Ramselaar zelf zou echter niet staan te springen voor een overgang. Bovendien lonkt ook zijn club van herkomst, Utrecht.

STVV probeert dan weer bij een bekende naam. De Kanaries deden een bod op Hairemans om hem tot het einde van het seizoen te huren met een aankoopoptie. Donderdag komt Antwerp met een antwoord. Ook de naam van Kristal Abazaj van Anderlecht wordt nog genoemd.

Update 31/01, 13u07: Volgens Journalist Sven Claes van Het Belang van Limburg heeft STVV Hairemans binnen. De Kanaries bereikten een akkoord met Antwerp over een huurdeal tot het einde van het seizoen mét aankoopoptie. Het is nu enkel wachten op een officiele melding van de transfer.