Atalanta zorgt voor bekerstunt tegen Juventus dankzij doelpunt van Castagne

30-01-2019 23:02
2

De Coppa Italia krijgt voor het eerst in vijf jaar een andere winnaar dan Juventus. Timothy Castagne en Atalanta Bergamo hebben namelijk voor een stunt gezorgd door de Oude Dame uit het toernooi te kegelen.

Juventus kwam voor de winterstop niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Atalanta en had het woensdagavond weer lastig met de ploeg van basisspelers Castagne. De Rode Duivel bracht zijn ploeg zelf op voorsprong in de eerste helft. Twee minuten later verdubbelde Duván Zapata de score.

Allegri reageerde woest, gooide zijn jasje op het veld en kreeg rood. In de tweede helft was Juventus niet bij machte om de achterstand weg te poetsen. Atalanta maakte in de slotfase zelfs nog de 3-0 via goaltjesdief Zapata. Door de nederlaag wint Juventus voor het eerst in vijf jaar niet de Coppa Italia en kan het de treble dus ook vergeten.