'PSG slaat weer toe in Nederland: ook Ajax-talent naar Frankrijk'

'PSG slaat weer toe in Nederland: ook Ajax-talent naar Frankrijk'

30-01-2019 20:20
0

Mitchel Bakker gaat Ajax verlaten. Dat melden Voetbal International en Italiaanse media. Paris Saint-Germain wordt zijn nieuwe club.

Bakker is op dit moment in verregaande onderhandelingen met PSG. De verwachting is dat de transfer op korte termijn wordt afgerond, waardoor hij nog voor het sluiten van de winterse transfermarkt de overstap naar Frankrijk kan maken. Bakker wordt vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Mino Raiola.

Het aanstaande vertrek van Bakker is een tegenvaller voor Ajax. De Amsterdammers zagen toekomst in de achttienjarige linksback, die begin januari nog door trainer Erik ten Hag werd meegenomen op trainingskamp in de Verenigde Staten. Hij beschikt over een aflopend contract.

Bakker maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. In de gewonnen bekerwedstrijden tegen Te Werve en Go Ahead Eagles speelde de linksback negentig minuten. Bakker, die ook werd begeerd door AC Milan en enkele Nederlandse clubs, wordt na Levi Opdam de tweede Nederlander die deze week tekent bij Paris Saint-Germain.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie