'Sint-Truiden loopt een blauwtje bij beoogde opvolger van Bezus'

'Sint-Truiden loopt een blauwtje bij beoogde opvolger van Bezus'

30-01-2019 17:05 Laatste update: 17:23
3

Sint-Truiden was geinteresseerd in Bart Ramselaar, maar de de overbodige middenvelder van PSV voelde niets voor een overstap naar de nummer zeven uit de Jupiler Pro League. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Bij PSV heeft Ramselaar weinig perspectief. Onlangs liet technisch manager John de Jong al weten dat de drievoudig international van het Nederlands elftal definitief mag vertrekken uit Eindhoven. Het lokale Eindhovens Dagblad stelde dat PSV probeert 'mee te denken' met Ramselaar.

Volgens Het Belang van Limburg zag STVV de PSV'er als geschikte opvolger van Roman Bezus, die deze maand verkaste naar KAA Gent. Ramselaar zou de overstap echter niet hebben zien zitten. Sint-Truiden besloot daarop door te schakelen en een nieuw bod te doen op Geoffry Hairemans.

Het huwelijk tussen PSV en Ramselaar is niet echt een gelukkige. De middenvelder wist na zijn overstap van FC Utrecht in Eindhoven nooit uit te groeien tot een onbetwiste basisspeler. Dit seizoen kwam Ramselaar niet verder dan vier optredens in de Eredivisie.