'Club Brugge weigert mee te werken aan transfer van verdediger'

'Club Brugge weigert mee te werken aan transfer van verdediger'

30-01-2019 19:30 Laatste update: 14:52
2

Bij Club Brugge speelt Luan Peres dit seizoen niet meer dan een bijrol. Voor de Braziliaan is er wel interesse. Volgens esporte kan Luan Peres op huurbasis naar Gremio trekken.

Volgens de Braziliaanse bron lonkt Gremio al een tijdje naar Peres, maar van een deal is er nog geen sprake. Gremio hoopt de verdediger op huurbasis over te nemen van Club Brugge. Blauw-Zwart reageerde nog niet op het voorstel, maar bij Gremio is de hoop op een goede afloop groot.

Eerder deze winter leek Peres op weg naar Boavista. Bij die Portugese club wilde Gonçalo Cardoso halen en Peres inzetten als pasmunt. Toen de deal met Cardoso niet doorging, viel ook de deal over Peres in het water.

In juni 2018 kwam Peres bij Club Brugge terecht, maar dit seizoen kon de ex-speler van onder meer RB Brasil en Fluminese maar in drie competitieduels in actie. Daarin verzamelde hij amper 12 speelminuten.

Update 30/01, 19.30: Bij Gremio komen ze van een kale reis terug. Volgens Globoe Sporte heeft Club Brugge de Braziliaanse club wandelen gestuurd. Blauw-Zwart wil Luan Peres niet verhuren aan Gremio. ++