Gent en Oostende zorgen voor spannende bekerstrijd én bijzonder veel doelpunten!

Gent en Oostende zorgen voor spannende bekerstrijd én bijzonder veel doelpunten!

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 17:48wo 30-01-2019 om 17:48

Na het 2-2 gelijkspel in de Ghelamco Arena belooft de terugwedstrijd in de halve finales van de Croky Cup bijzonder spannend te worden. KVO is nu de favoriet, maar krijgt met Gent uiteraard een stevige tegenstander. In de vorige partij vielen er veel doelpunten. Nu ook?

DOELPUNTENPROMO! Gent en KVO zorgen voor doelpuntenfestival: 12(!!) keer je inzet! KLIK HIER!

Dankzij Ladbrokes kunnen de slimme betters flink profiteren van deze halve finale in de Croky Cup. Als beide teams scoren krijg je namelijk 12(!) keer je inzet terug. Een heel mooie odd voor een best realistisch scenario.

Voor Gent is het van moeten tegen KVO na het 2-2 gelijkspel in de heenwedstrijd. De Buffalo's zullen dus vol in de aanval gaan. En als we de recente geschiedenis bekijken, maar Gent ook hopen op doelpunten. Zo scoorde het minstens 2 keer in de laatste 5 wedstrijden tegen KVO.

Beide teams
Met Alexander Sorloth en Roman Bezus heeft het nu ook extra aanvallende kracht die voor doelpunten moet zorgen. KVO heeft dat ook, met Tom De Sutter. De spits scoorde al 2 keer in 3 wedstrijden.

We moeten dus hopen op veel doelpunten. In de vijf voorbije wedstrijden van KVO scoorden ook beide teams. Ook in de onderlinge wedstrijden tussen KVO en Gent scoorden beide teams in 4 van de laatste 6 confrontaties. Een unieke kans dus om flink wat geld te verdienen dankzij deze promo!

DOELPUNTENPROMO! Gent en KVO zorgen voor doelpuntenfestival: 12(!!) keer je inzet! KLIK HIER!Hoe speel je mee?
Open een speelrekening bij Ladbrokes;
Stort en speel met €10 op deze actie;
Win maar liefst €120 als beide teams scoren!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws