Vrancken legt succesformule uit: We legden hun omschakelmomenten lam

Vrancken legt succesformule uit: "We legden hun omschakelmomenten lam"

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 23:16di 29-01-2019 om 23:16

Al wie KV Mechelen een warm hart toedraagt, gaat een geweldige nacht tegemoet. Malinwa wist zich dinsdagavond te verzekeren van de bekerfinale, en dat als club uit Eerste Klasse B. Wouter Vrancken is met recht en reden een trotse trainer.

"Dit is een beloning voor mijn spelers. Onze start was moeizaam, maar na twintig minuten kregen we de controle", doet de trainer van KV Mechelen het relaas bij Sporza. "We voetbalden rustig, dat was belangrijk. We hebben hun omschakelmomenten lam gelegd."

"Deze zege vormt hopelijk een boost voor de competitie", droomt Vrancken ook nog steeds van promotie. "Tegen wie ik in de finale wil spelen? Ik heb geen voorkeur. KV Oostende is misschien een iets haalbaardere kaart. AA Gent, een ex-team van mij, levert dan weer misschien een iets mooiere eindstrijd op."

Lang zal Vrancken niet moeten afwachten om te weten wie de opponent wordt op de Heizel. Woensdagavond staan Oostende en Gent tegenover elkaar aan de kust. De heenpartij in de Ghelamco Arena eindigde op een spektakelrijke 2-2.

Poll

Is KV Mechelen favoriet in de finale?

(115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws