'Middenvelder van revelatie Ligue 1 in de markt: Antwerp strijdt met Cercle'

'Middenvelder van revelatie Ligue 1 in de markt: Antwerp strijdt met Cercle'

29-01-2019 22:09
4

De slotdag van de transfermercato nadert met rasse schreden en dus proberen alle ploegen nog de ultieme versterking binnen te hengelen. Royal Antwerp FC en Cercle Brugge zien het allebei wel zitten in Moataz Zemzemi.

Zemzemi is een Tunesische middenvelder die momenteel onder contract staat bij Racing Strasbourg. Daar kwam hij deze jaargang echter amper in actie: enkel in bekercompetities werden hem wat wedstrijden gegund. Helemaal hoeft dat niet te verbazen, want Strasbourg, waar Matz Sels onder de lat staat, doet het opvallend goed.

Met zijn negentien jaar weegt Zemzemi voorlopig blijkbaar nog te licht. Strasbourg is dan ook op zoek naar een (tijdelijke) overnemer. Bij zowel Antwerp als Cercle klinkt dat als muziek in de oren, weet Foot MercatoVanuit de Ligue 1 is er overigens evenzeer interesse. Zo zou Stade Rennes een oogje hebben laten vallen op de Tunesiër.

Overigens kwam Zemzemi deze maand nog opvallend in het nieuws. In de Coupe de France trad hij met Strasbourg aan tegen Paris Saint-Germain. In die wedstrijd ging hij enkele keren stevig door op sterspeler Neymar, maar de Braziliaan nam op geniale wijze wraak.