'Barça-speler krijgt meerdere aanbiedingen: Juventus heeft beste papieren'

'Barça-speler krijgt meerdere aanbiedingen: Juventus heeft beste papieren'

29-01-2019 16:00

Het is goed mogelijk dat Jasper Cillessen tegen Sevilla zijn laatste wedstrijd voor FC Barcelona speelt. Volgens het Spaanse Sport heeft de goalie meerdere aanbiedingen, waarvan die van Juventus het beste is.

Cillessen moet in Catalonië Marc-Andre ter Stegen voor zich dulden. In de Copa del Rey krijgt de Oranje-goalie wel een basisplek, maar na de 2-0 nederlaag in de heenwedstrijd van de kwartfinale, zou de return van woensdagavond zomaar zijn laatste wedstrijd voor de Catalanen kunnen zijn. De kans is namelijk groot dat Cillessen in de zomer vertrekt.

Afgelopen zomer werd ook al gespeculeerd over een vertrek van de 29-jarige sluitpost, maar Cillessen besloot toen te blijven. Sport verwacht dat het komende zomer anders zal lopen. 'Cillessen wil meer spelen en heeft meerdere aanbiedingen. De beste komt van Juventus, dat niet overtuigd is van Szczesny als vervanger van Buffon', schrijft het medium.

Cillessen heeft bij Barcelona nog een contract tot de zomer van 2021, waarin een gelimiteerde transfersom van zestig miljoen euro is opgenomen. De club is bereid de reservedoelman voor minder te verkopen, maar wil wel meer vangen dan de 13 miljoen euro waarvoor hij drie jaar geleden werd losgeweekt bij Ajax.