Fellaini staat plots voor lucratieve transfer: ‘Manchester United onderhandelt’

Fellaini staat plots voor lucratieve transfer: ‘Manchester United onderhandelt’

29-01-2019 15:25 Laatste update: 15:28
3

Marouane Fellaini ligt niet in de bovenste schuif bij coach Ole Gunnar Solskjaer. Het ziet er dan ook naar uit dat de middenvelder niet weigerachtig staat tegenover een nieuwe uitdaging. Het Laatste Nieuws meldt dat ook China lonkt.

Shandong Luneng zou nu aan het onderhandelen zijn met Manchester United. Afgelopen zomer tekende de Rode Duivel nog voor twee jaar bij, en Fellaini moet dan ook niet per se weg van The Mancunians.

Enkel als er een goed bod op tafel komt wil Manchester United meewerken aan een transfer. Mousa Dembélé ging Fellaini tien dagen geleden al voor. De middenvelder ging van Tottenham Hotspur naar het Chinese Guangzhou R&F. Rode Duivel Yannick Carrasco hoopt dan weer na een jaar China te verlaten.

Lukaku
Onder Solksjaer maakt Fellaini amper minuten. De ploeg draait goed en blijft winnen. Ook Rode Duivel Romelu Lukaku heeft het moeilijk om een plek in de basis te veroveren. De Noorse trainer maakt een blitsstart bij Manchester United en verkiest Marcus Rashford als aanvalsleider.