Alweer grootheid onderweg naar Japan?: 'Nog geen beslissing genomen'

Alweer grootheid onderweg naar Japan?: 'Nog geen beslissing genomen'

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 14:21di 29-01-2019 om 14:21

De berichten dat Arjen Robben voor een overgang naar Japan staat, worden door Robben senior bestempeld als 'onzin' en niet meer dan 'geruchten'. Dat heeft de zaakwaarnemer en vader van de Bayern-buitenspeler laten weten aan Sky Sports Deutschland.

De vader en zaakwaarnemer van Robben stelt dat een transfer van Robben naar Japan allesbehalve beklonken is. "Hij wil eerst weer fit worden en een besluit over zijn toekomst is nog niet genomen", verzekert hij. De 35-jarige vleugelaanvaller van Bayern München herstelt momenteel van een dijbeenblessure. 

Volgens Japanse media zou de oud-international van Oranje serieus overwegen om zijn loopbaan in Azië te vervolgen en zou er zelfs al worden onderhandeld over een contract. FC Tokyo zou daarvoor de beste papieren hebben. Robben maakte vorig jaar al bekend aan zijn laatste seizoen in München bezig te zijn en sindsdien is de geruchtenstroom op gang gekomen. Ook een terugkeer naar Nederland kwam al snel ter sprake. Daarbij worden zijn oude clubs PSV en FC Groningen genoemd. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws