'Robben (35) verrast en kiest komende zomer voor transfer naar Japan'

'Robben (35) verrast en kiest komende zomer voor transfer naar Japan'

Gepubliceerd: maandag 28 januari 2019 om 22:45ma 28-01-2019 om 22:45

Arjen Robben wordt in verband gebracht met een transfer naar Japan. FC Tokyo zou zich voorbereiden op de komst van de 35-jarige routinier van Bayern München.

Dat meldt het Japanse Yahoo. Robben schijnt serieus te overwegen om naar de Japanse J-League te verhuizen. FC Tokyo heeft naar verluidt de beste papieren. Sinds Robben zijn vertrek bij Bayern heeft aangekondigd, liggen er diverse aanbiedingen op tafel voor de voormalig Oranje-international. Robben kan naar China en het Midden-Oosten, maar zou het meeste voelen voor een move naar Japan.

Meerdere Japanse clubs hebben interesse in Robben, maar achter de schermen schijnt men al te onderhandelen over een contract, aldus Yahoo. Als Robben daadwerkelijk voor de Japanse competitie kiest, gaat hij Andrés Iniesta achterna, die afgelopen zomer naar Vissel Kobe vertrok.

Robben maakte een paar maanden geleden bekend dat hij na tien seizoenen afscheid neemt van Bayern. Via FC Groningen en PSV kwam hij terecht bij Chelsea. Na twee seizoenen Real Madrid beleefde hij zijn sportieve hoogtepunt bij Der Rekordmeister.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws