Update: 'Engelse topclub haakt af voor Carrasco, AC Milan in pole positie'

Update: 'Engelse topclub haakt af voor Carrasco, AC Milan in pole positie'

30-01-2019 22:03 Laatste update: 22:03
2

Yannick Carrasco gaat de Chinese competitie verlaten en verhuist opnieuw naar Europa. Dat bevestigde zijn makelaar Christophe Henrotay tijdens een gesprek met FcInter1908.it.

De Rode Duivel staat immers nadrukkelijk in de belangstelling van Internazionale en stadsgenoot AC Milan. "Yannick en zijn familie hebben moeite om zich aan te passen aan de Chinese taal en cultuur. Hij heeft de club al ingelicht over de situatie", aldus Henrotay. 

"Op dit moment heeft hij de club enkel laten weten dat hij aanpassingsproblemen heeft. We zullen zien hoe de situatie zich zal ontwikkelen. Het is nog te vroeg om over bepaalde dingen te praten", vervolgde Henrotay. Volgens hem is er veel interesse in Carrasco.

"Internazionale is een belangrijke club en we zijn heel blij dat dergelijke ploegen geïnteresseerd zijn in Yannick. Maar ik kan zeggen dat er nog verschillende clubs in Europa interesse tonen", besloot de makelaar van de Rode Duivel.

Lees ook: 'Carrasco moet ex-speler van Club Brugge opvolgen in Italië'

Update 30/10, 17.12: Internazionale wordt niet de bestemming van Yannick Carrasco. Althans, dat meldt de Italiaanse voetbaljournalist Fabrizio Romano. Volgens Romano is Inter afgehaakt en heeft stadsgenoot en aartsrivaal AC Milan de onderhandelingen met Dalian Yifang heropend. Milan zou onze landgenoot voor zes maanden willen huren. Arsenal is ook met de Chinezen in gesprek, maar vond nog geen akkoord.

Update 30/01, 22.03: Arsenal lijkt ook af te haken voor Yannick Carrasco. De Engelse topclub wilde de flankspeler voor zes maanden huren, maar volgens Kristof Terreur van Het Laatste Nieuws is er op dit moment geen sprake van een transfer naar Arsenal. AC Milan lijkt nog altijd in pole positie te liggen voor Carrasco.