Pijnlijk voor Lokeren: '500.000 euro voor Musona, die niet gebruikt kan worden'

Pijnlijk voor Lokeren: '500.000 euro voor Musona, die niet gebruikt kan worden'

28-01-2019 07:15
10

Lokeren zit echt in de hoek waar de klappen vallen. Het haalde deze winter Knowledge Musona in huis in de hoop dat hij de club aan punten zou kunnen helpen. Maar, dat zal de komende weken niet kunnen gebeuren.

De Zimbabwaan was afgelopen weekend een opvallende afwezige bij Lokeren. Hij liet nochtans al goede dingen zien in zijn debuutwedstrijd. Zaterdag werd er echter geconstateerd dat Musona windpokken heeft. Zo meldt Het Laatste Nieuws. Daardoor zal Lokeren de komende weken niet kunnen rekenen op de flankaanvaller. Een flinke klap dus voor de Waaslanders, die Musona goed kunnen gebruiken.

Het doet de portemonnee van de club ook geen goed. Lokeren trok Musona op huurbasis van Anderlecht aan. Het nam zijn volledige loon ook over. Daardoor betaalt het zo'n 500.000 euro voor Musona. Het kon hem nog maar één keer gebruiken en met nog maar zeven wedstrijden te gaan in de reguliere competitie is het de vraag hoe vaak het Musona nog in actie kan zien. 'Roger Lambrecht had dat half miljoen net zo goed in de vuilbak kunnen gooien', schrijft Het Laatste Nieuws.