Perisic aast op Premier League: Hij heeft transferverzoek ingediend

Perisic aast op Premier League: "Hij heeft transferverzoek ingediend"

Gepubliceerd: zondag 27 januari 2019 om 20:15zo 27-01-2019 om 20:15

Ivan Perisic heeft zijn zinnen gezet op een move naar Arsenal. Dit weekend heeft de Kroatische vleugelaanvaller een formeel transferverzoek ingediend bij zijn club Internazionale.

Dat bevestigt Inter-directeur Giuseppe Marotta aan Sky Italia. De Italiaanse club weigerde een aanbieding van Arsenal, tot onvrede van Perisic. "Hij heeft gevraagd om een vertrek, maar er is geen bod gedaan. We zullen zien hoe het zich de komende dagen ontwikkelt", aldus Marotta, die wel bereid is te luisteren. "Perisic heeft een transferverzoek ingediend. Dat moeten respecteren, maar we moeten ook proberen hem tevreden te stellen."

In Italië wordt gemeld dat Arsenal aanstuurt op een huurdeal met Internazionale. Als Perisic bevalt in het Emirates Stadium, kan Arsenal hem voor veertig miljoen euro overnemen. Perisic wordt volgende week dertig jaar oud en speelde dit seizoen veertien van de twintig Serie A-wedstrijden van Inter. Zondag zat hij op de bank tegen Torino. Perisic maakte afgelopen zomer nog veel indruk met WK-finalist Kroatië.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws