'Carrasco moet ex-speler van Club Brugge opvolgen in Italië'

'Carrasco moet ex-speler van Club Brugge opvolgen in Italië'

27-01-2019 15:25

Het ziet er steeds meer naar uit dat we Yannick Carrasco binnenkort kunnen bewonderen in de Italiaanse Serie A. De Rode Duivel staat al langer in de belanstelling van AC Milan en ondertussen heeft ook stadsgenoot Internazionale zich gemeld voor onze landgenoot.

Dat meldt Sky Sport Italia. De nummer drie uit de Serie A zou Carrasco -die absoluut wil vertrekken bij zijn Chinese club Dalian Yifang- willen aantrekken als opvolger van Ivan Perisic. De Kroatisch ex-speler van Club Brugge staat al geruime tijd in de belangstelling van Engelse clubs en lijkt te gaan vertrekken bij Inter.

De club van Radja Nainggolan heeft al een strijdplan opgemaakt. Inter wil de overbodige Antonio Candreva als pasmunt gebruiken in een ruildeal. De Italiaan zou dan de omgekeerde beweging moeten maken en naar China trekken. Een makkelijke operatie wordt dat zeker niet, want Dalian Yifang betaalde ongeveer dertig miljoen euro om Carrasco over te nemen van Atlético Madrid. Bovendien kan de Rode Duivel ook nog altijd rekenen op interesse van stadsgenoot AC Milan.

Lees ook: 'AC Milan blaast transfer Carrasco nieuw leven in en gooit legende in de strijd'