'Club Brugge wil eerste wintertransfer halen en denkt daarbij aan oude bekende'

'Club Brugge wil eerste wintertransfer halen en denkt daarbij aan oude bekende'

26-01-2019 12:33 Laatste update: 12:34
8

Club Brugge wilde afgelopen zomer Alfa Semedo in huis halen. De Portugees koos echter voor een transfer naar Benfica. Daar komt hij amper aan spelen toe, waardoor er wordt uitgekeken naar een uitleenbeurt. Club Brugge springt opnieuw in de dans.

Het Portugese A Bola meldt dat Club Brugge Semedo graag in huis wil halen. Een definitieve transfer lijkt niet voor meteen, maar Benfica overweegt wel een uitleenbeurt. Naast Club tonen ook Rayo Vallecano (Spanje) en Caen (Frankrijk) interesse in de 21-jarige middenvelder.

Afgelopen zomer trok Blauw-Zwart al aan de mouw van Semedo, die toen nog uitkwam voor Moreirense. Benfica won de strijd en hield de Portugees in eigen land. Bij de lokale topclub kwam Semedo echter nog maar weinig aan spelen toe.

Uitleenbeurt
Het contract van Semedo loopt nog tot juni 2023. Met ook nog eens een waarde van vier miljoen euro lijkt het onwaarschijnlijk dat een club hem definitief weghaalt bij Benfica. Club Brugge bekijkt samen met de twee andere clubs welke (huur)opties er zijn.