'Noodlijdende Fenerbache wil basispion wegplukken bij Club Brugge'

'Noodlijdende Fenerbache wil basispion wegplukken bij Club Brugge'

26-01-2019 12:02 Laatste update: 12:12
7

Club Brugge wil zijn titel verlengen dit seizoen. Blauw-Zwart wil daarom iedereen samenhouden. Dat betekent echter niet dat er geen interesse is voor bepaalde spelers. Benoit Poulain wekt interesse op uit Turkije.

Turkse bronnen melden namelijk dat Fenerbahce wil komen shoppen bij Club Brugge. De noodlijdende Turkse topclub wil hogerop en mikt daarom op een pak nieuwe spelers. Benoît Poulain is één van de namen op het verlanglijstje van de Turken.

De Franse verdediger is een vaste waarde bij Club Brugge, maar zijn contract loopt eind dit seizoen af. Indien Fenerbahce met voldoende geld over de brug komt, kan Club Brugge wel eens zwichten. Poulain is 31 jaar, waardoor het er niet meteen naar uitziet dat hij een nieuw contract krijgt op Jan Breydel.

Wesley in trek
Wie het meest gegeerd is bij Club Brugge, is zonder twijfel Wesley Moraes. De Braziliaan speelde zich al bij tal van grote clubs in de kijker. Zo raakte bekend dat er een Premier League-club twintig miljoen veil heeft voor de targetspits van Blauw-Zwart. Een vertrek is echter voor de zomer niet bespreekbaar.