Anderlecht-fans schreeuwen om terugkeer van ex-Gouden Schoen: 'Kom bij ons spelen'

Anderlecht-fans schreeuwen om terugkeer van ex-Gouden Schoen: 'Kom bij ons spelen'

26-01-2019 11:14 Laatste update: 11:14
16

Vrijdag liet Dieumerci Mbokani zich uit over zijn toekomst. De kans  bestaat dat de Congolees bij Antwerp blijft, maar de aanvaller sluit een terugkeer naar RSC Anderlecht niet uit. Mbokani geeft in Het Laatste Nieuws aan dat paars-wit in zijn hart zit.

"Brussel is mijn stad, Anderlecht mijn eerste club", opent Mbokani. De Antwerp-spits is nog altijd zeer geliefd bij het Anderlecht-publiek. "Als ik er vandaag rondloop, klampen de supporters me nog steeds aan. 'Kom bij ons spelen, Dieu.'

Mbokani  speelde ook bij Standard, maar Anderlecht blijft voor hem altijd zijn favoriete club in België. "Daar is het respect nog altijd even groot en ook al is meneer Vanden Stock geen voorzitter meer, Anderlecht blijft Anderlecht. De hele problematiek die het dit seizoen doormaakt, treft mij ook, maar Anderlecht komt wel terug", besluit hij.

Eind juni is Mbokani einde contract op de Bosuil. Indien zijn contract bij Antwerp niet verlengd wordt, staat niks een terugkeer naar Anderlecht in de weg. Al slaat de Congolees een lucratieve aanbieding uit het buitenland ook niet af.