Mundo Deportivo: Aangeslagen Malcom en FC Barcelona maken zich zorgen

Mundo Deportivo: Aangeslagen Malcom en FC Barcelona maken zich zorgen

26-01-2019 10:02
1

FC Barcelona en Malcom maken zich zorgen, schrijft Mundo Deportivo zaterdag. De Braziliaan laat zich amper zien bij de club en speelde tegen Sevilla ook ondermaats. Malcom miste een aantal opgelegde mogelijkheden, waardoor hij zich zorgen is gaan maken.

Volgens Mundo Deportivo, dat zich baseert op bronnen rond Barcelona, heeft het humeur van Malcom, die voor 41 miljoen euro werd overgenomen van AS Roma, een opdonder gekregen na de met 2-0 verloren wedstrijd tegen Sevilla. De aanvaller kreeg genoeg kansen om te scoren voor Barcelona, maar liet dat na. Door het gebrek aan doelpunten en zijn sportieve dip heerst er onrust bij de speler.

Ernest Valverde wisselde Malcom een kwartier voor tijd, waarna de aanvaller verslagen de Barcelona-bank op zocht. De club ziet dat Malcom het lastig heeft in Spanje en de speler zelf twijfelt eraan of hij nog vaker in actie mag gaan komen in belangrijke wedstrijden. 

Een winters vertrek van Malcom lijkt echter niet aan de orde. Barcelona is niet bereid om genoegen te nemen met minder en wil hetzelfde bedrag als wat er betaald is: 41 miljoen euro. Er zijn clubs die interesse hebben. Een verhuur is bespreekbaar, maar Barcelona gaat dan wel opnieuw de transfermarkt op.